fbpx

Spinnvägen 5

90361 Umeå

info@nyttfonster.nu

090-787 70 55

Mån - Fre: 08-16

Onlinebutiken alltid öppen

Spinnvägen 5

90361 Umeå

info@nyttfonster.nu

090-787 70 55

Mån - Fre: 08-16

Onlinebutiken alltid öppen

PVC Iglo Light Fönster

Upptäck fördelarna med IGLO LIGHT för gamla byggnader

Fördelarna med IGLO LIGHT för gamla byggnader:

IGLO LIGHT är en innovativ och effektiv produkt som kan hjälpa till att återställa och förbättra äldre byggnaders energieffektivitet. Genom att installera IGLO LIGHT-fönster från Nyttfönster.nu i gamla byggnader kan du uppleva en rad fördelar som kommer att göra ditt hem mer bekvämt, energieffektivt och kostnadseffektivt. Här är några av fördelarna med IGLO LIGHT för gamla byggnader:

1. Förbättrad energieffektivitet

En av de främsta fördelarna med att installera IGLO LIGHT-fönster i gamla byggnader är den förbättrade energieffektiviteten. Genom att byta ut gamla och otäta fönster mot IGLO LIGHT-fönster kan du minska värmeförlusten och dra nytta av den senaste tekniken inom energibesparing. IGLO LIGHT-fönster har en hög isoleringsförmåga och kan hjälpa till att hålla värmen inne och kylan ute, vilket leder till lägre uppvärmningskostnader och en mer jämn inomhustemperatur. Läs mer om fördelarna med PVC fönster från Nyttfönster.nu här.

2. Förbättrad ljudisolering

IGLO LIGHT-fönster erbjuder även förbättrad ljudisolering för gamla byggnader. Genom att installera dessa fönster kan du minska bullernivån från trafik, grannar och andra störningar utifrån. Detta skapar en lugnare och mer avskild miljö inomhus, vilket är speciellt viktigt om din byggnad är belägen i en bullrig stadsdel eller nära en trafikerad väg. Du kan lära dig mer om hur du skapar ett ljudisolerat hem med fönster här.

3. Förbättrad estetik och design

IGLO LIGHT-fönster erbjuder inte bara funktionella fördelar, utan även en förbättrad estetik och design för gamla byggnader. Dessa fönster finns i olika stilar och färger för att passa olika arkitektoniska stilar och estetiska preferenser. Genom att uppgradera dina gamla fönster till IGLO LIGHT-fönster kan du förbättra byggnadens övergripande utseende och ge den en modern touch. Läs mer om hur du väljer rätt fönster för ditt hem här.

Med de många fördelarna som IGLO LIGHT-fönster erbjuder för gamla byggnader, är det ingen överraskning att de har blivit ett populärt val för renoveringsprojekt. Genom att investera i IGLO LIGHT-fönster från Nyttfönster.nu kan du inte bara förbättra energieffektiviteten och ljudisoleringen i ditt hem, utan även förbättra dess estetik och design. Kontakta Nyttfönster.nu för att lära dig mer om fördelarna och möjligheterna med IGLO LIGHT-fönster och hur de kan anpassas efter dina specifika behov och krav.

Related Articles

Utforska våra fönster

Vi behöver aldrig köra någon rea, vi har alltid LÅGT PRIS!

PVC FÖNSTER

Våra PVC fönster är en blandning av skönhet och funktionalitet med avancerade lösningar för energibesparing

TRÄ/ALUMINIUM FÖNSTER

Levande känsla av trä på insidan av huset samt att de är riktigt slitstarka och nästan helt underhållsfria på utsidan i aluminium.

BALKONGDÖRRAR

Våra balkongdörrar är baserade på den populära Iglo 5 Classic profilen

Mattias Renberg

Kontakt

info@nyttfonster.nu

Behöver du hjälp med nya fönster?

Relaterade artiklar

personer som monterar nya fönster
Nytt

Vad väger ett pvc fönster?

Faktorer som påverkar vikten på dina fönster När det kommer till att välja fönster för ditt hem, är det många faktorer att ta hänsyn till. En av dessa är vikten på fönstret, vilket kan påverka allt från installationen till den långsiktiga hållbarheten. PVC-fönster är kända för sin lätthet jämfört med

Läs mer »

Är UPVC bra för utomhusbruk?

Varför Välja UPVC för Dina Exteriörprojekt? UPVC, eller oplastiserad polyvinylklorid, är ett material som blivit alltmer populärt för användning i bygg- och renoveringsprojekt, särskilt för fönster och dörrar. Dess hållbarhet och låga underhåll gör det till ett utmärkt val för utomhusbruk. UPVC står emot väder och vind, vilket innebär att

Läs mer »

Vad är fördelen med UPVC?

Varför Välja UPVC Fönster? UPVC, eller oplastiserad polyvinylklorid, är ett material som blivit alltmer populärt för fönstertillverkning. Detta beror på dess utmärkta isoleringsförmåga och låga underhållskrav. Ett UPVC-fönster kan hålla ditt hem varmt under vintern och svalt under sommaren, vilket bidrar till lägre energikostnader och en mer behaglig inomhusmiljö. Utöver

Läs mer »
Varukorg