fbpx

Spinnvägen 5

90361 Umeå

info@nyttfonster.nu

090-787 70 55

Mån - Fre: 08-16

Onlinebutiken alltid öppen

Spinnvägen 5

90361 Umeå

info@nyttfonster.nu

090-787 70 55

Mån - Fre: 08-16

Onlinebutiken alltid öppen

Övriga Produkter

ÖVRIGA PRODUKTER

Här nedan finns en hel del produkter som vi också erbjuder. Skicka gärna in en offerförfrågan HÄR så hjälper vi dig.

VIKDÖRRAR

Vikpartier i pvc gör det möjligt att få stor öppning och behålla bra värme- och ljudisolering. Vikdörrar öppnar inåt eller utåt. Man kan spara plats inne i huset genom att välja en utåtgående modell. 70mm djup 5-kammars profil med stålförstärkning gör att konstruktionen är styv pch välisolerad. Vikdörrar består av 3-8 blad med handtag och låscylinder både inne och ute, eller endast inne. Låg tröskel finns som alternativ. Smala och skärpta profiler ger ett klassiskt utseende.

GLASRÄCKEN

  • HELGLASSYSTEM

De är självbärande utan stolpar för användning inom- och utomhus. Bärande konstruktion består av laminerat härdat glas i 88.4 eler 1010.4 varianter. Glaset fästs med hjälp av speciella kilar i skenor. Skenan kan installeras på betonggolv, på framsidan av taket eller längs en trappa. Det är möjligt att använda olika typer av räcken och montera täcklister vid nederkanten. Skenor är tillgängliga i 3- eller 6-meters bitar.

  • STOLPSYSTEM

Består av extruderande aluminiumprofiler som används också på entresoler, balkonger, terrasser, ramper och trappuppgångar, både inom- och utomhus. Räcket kan fästas till sidan eller i överkant på taket, stålkonstruktionen eller liknande. Aluminiumprofiler i stolpar och räcken utgör en bärande konstruktion, vilket kan utrustas med härdat glas, laminerat glas, polykarbonat eller perforerad plåt. Enkel och blixtsnabb montering – alla delar antingen skruvas eller klick-kopplas ihop. Maximal höjd: 1,5m Maximalt avstånd mellan enstaka stolpar: 1-1,2m

RAMLÖST UTERUMSSYSTEM

Det är ett innovativt vik- och skjutsystem baserat på kombination av aluminium och härdat glas. Systemet består av glaspaneler monterade utan vertikala karmar – vilket skapar en slätt yta för “glasfasaden”. Under varma och soliga dagar kan man lätt skjuta alla paneler åt sidan för att öppna utrymmet och få fritt luftflöde. -härdat glas 6, 8, 10 mm eller laminerat glas att välja -möjlighet att sätta in glaskassetter (ramystem) -ett stort färgurval (anodfärg eller utvald färg från RAL-paletten) -europeisk CE-godkännande garanterar högsta kvalitet och säkerhet -maximal höjd 2700 mm -tillverkat av hållbara och estetiska material av högkvalitativt aluminium Hos oss hittar du ett brett sortiment av garageportar av märket Bram Tech som sträcker sig från takskjutsportar för hemmet till den kommersiella industrilokalen. BramTechs portar kännetecknas av hög kvalitet och är certifierade med CE-märkning.

GARAGEPORTAR

  • TAKSKJUTPORT

Fördelen med takskjutportar är bra täthet, lätthet i användning, hållbarhet och funktionalitet, oavsett väderlek. Dessutom tar takskjutporten inget utrymme bredvid dörröppningen i öppningsskedet. Den finns i olika modeller beroende på vad du önskar för utseende på din port. Fakta Bramtech takskjutport: -Isolering av polyuretanskum (40 mm) och bra tätningslister. -Torsionsfjädrar som gör det lätt att öppna/ stänga porten. -Olika skenor som gör att porten kan monteras i alla typer av byggnader, oberoende takhöjd. -Skenor av galvaniserat stål. -Det finns även extra tillbehör som drivmotor med fjärrkontroll. -Valfri RAL-kulör om du önskar annan färg än vit. -Vi beställer port efter dina mått. -U-värde 1,2 -1,4 på monterad port, beroende på storlek.

  • INDUSTRIPORTAR

Våra takskjutportar för professionellt bruk är världsledande, både i fråga om material och tekniska egenskaper, sin användbarhet och stil. Oavsett om det är fråga om ett stort industriobjekt eller en enskild lager-/jordbrukshall, erbjuder vi alltid den bästa möjliga lösningen just för ditt behov. Därför lönar det sig att kontakta oss redan i planeringsskedet för att vi ska kunna erbjuda er rätt alternativ!

Se mer här: https://nyttfonster.nu/nya-garageportar/

Varukorg