fbpx

Spinnvägen 5

90361 Umeå

info@nyttfonster.nu

090-787 70 55

Mån - Fre: 08-16

Onlinebutiken alltid öppen

Spinnvägen 5

90361 Umeå

info@nyttfonster.nu

090-787 70 55

Mån - Fre: 08-16

Onlinebutiken alltid öppen

Iglo-5-classic2-2-1.jpg

DAGS ATT BYTA FÖNSTER?

Vi importerar fönster och dörrar direkt från Drutex i Polen, därför kan vi erbjuda dig bra priser, säkra, snygga och kostnadseffektiva lösningar.

Fönster & dörrar

Förutom produkter tillverkade i komposit (PVC) erbjuder Drutex fönster och dörrar i aluminium och trä, trä/aluminium system, invändiga rullgardiner, persienner och branddörrar. Vi erbjuder även skjutpartier till uteplatser, från enklaste utförande till året runt. Drutex tillverkar även isolerglas och har egna profiler samt garanterar högsta kvalitet av fönster och dörrar. 7 – dagars tillverkningstid för vita pvc-fönster. OBS! Alla produkter går inte att beställa direkt via vår webbshop. Begär då istället en förfrågan via vårt kontaktformulär.

Glaskassetter

Finns i två eller tre glas. Utbytbara glaskassetter med låga U-värden för bättre energibesparing och ljudreduktion. Glasen finns ofta i tre olika utföranden; klarglas erbjuds som standard på de flesta av våra fönster, men det går även att välja tillval som råglas, frostat glas eller säkerhetsglas.

Utförande

Fönsterkarmen är oftast vit men går att beställa i ett flertal färger och ytter/ innerkarm går att få i olika färger.

Utforska våra fönster

Vi behöver aldrig köra någon rea, vi har alltid LÅGT PRIS!

PVC FÖNSTER

Våra PVC fönster är en blandning av skönhet och funktionalitet med avancerade lösningar för energibesparing

TRÄ/ALUMINIUM FÖNSTER

Levande känsla av trä på insidan av huset samt att de är riktigt slitstarka och nästan helt underhållsfria på utsidan i aluminium.

BALKONGDÖRRAR

Våra balkongdörrar är baserade på den populära Iglo 5 Classic profilen

Mattias Renberg

Kontakt

info@nyttfonster.nu

Behöver du hjälp med nya fönster?

Relaterade artiklar

Varför PVC-fönster?

Fördelarna med PVC som material i fönstertillverkning Att välja rätt material för sina fönster är en viktig del av att skapa ett hem som inte bara är vackert, utan också energieffektivt och hållbart. PVC, eller polyvinylklorid, är ett material som blivit alltmer populärt för fönsterramar, tack vare dess många fördelar.

Läs mer »

Är aluminiumdörrar dyrare än PVC?

Materialval för dörrar: En jämförelse När det kommer till att välja material för dörrar, står många inför valet mellan aluminium och PVC. Dessa material skiljer sig åt i både pris och egenskaper, vilket kan påverka det slutgiltiga beslutet. Aluminium är känt för sin hållbarhet och styrka, medan PVC (polyvinylklorid) erbjuder

Läs mer »

Vad är billigare PVC- eller aluminiumfönster?

Materialval för fönster: En kostnadsjämförelse När det kommer till att välja fönster för ditt hem, är det viktigt att förstå de olika materialens egenskaper och hur de påverkar både pris och prestanda. PVC och aluminium är två populära alternativ, var och en med sina fördelar och nackdelar. I denna artikel

Läs mer »
Varukorg